Tilskud til stressbehandling eller ej?

Kan jeg få tilskud, hvis jeg vælger at bruge dig, til at komme ud af min stress? Sådan lyder spørgsmålet ofte, når mine kunder henvender sig til mig første gang.

Svaret er helt enkelt nej, det kan man desværre ikke. I hvert fald ikke, hvis vi taler tilskud fra det offentlige.

Nu kan tilskud dækkes ind under andre muligheder, såsom at arbejdsgiver helt eller delvist vælger at betale (hvilket langt de fleste heldigvis gør), nogle fagforbund og forsikringsselskaber har også aftaler, hvor de kan dækker omkostningerne ifb. med en stressbehandling, men der gives ikke tilskud ved en henvisning gennem lægen. 

Hvorfor kan jeg ikke få tilskud til dig, når jeg kan til en psykolog gennem min læge? Ja det er så spørgsmålet, for kan du nu også det?

En større undersøgelse har nemlig vist, at mange læger omgår reglerne om tilskud til stressramte. I en artikel i Jyllands-Posten d.6-4, udtaler blandt andet Sundhedsminister Ellen Trane Nørby at man fra politiks side vil kikke nærmer på området, når de til efteråret skal genforhandle psykologordningen. Læs evt. hele artiklen fra Jyllands-Posten her.

​Få hjælp til stressbehandling eller -håndtering

​Om det handler om hjælp til en stressramt medarbejder eller der er brug for et oplæg eller workshop generelt i virksomheden, så står vi altid klar til at hjælpe.