Persondata

Som alle andre virksomheder i EU, er Balance ApS også underlagt den nye GDPR ordning der trådte i kraft den 25. maj.​ Er du forløbsdeltager eller erhvervskunde hos Balance ApS, registrerer vi oplysninger om dig eller din virksomhed.

Som forløbsdeltager vil du blive bedt om, at udfylde en kontaktformular ved forløbets begyndelse, som beskriver hvordan vi anvender dine kontaktoplysninger og andre noter tilknyttet forløbet.

Som erhvervskunde vil der i vores betingelser, i forbindelse med indgåelse af ordre være orienteret om, hvordan vi anvender virksomhedsoplysninger og andre noter tilknyttet din virksomhed.

Har du indgået i e-mail korrespondance med Balance ApS, har vi registreret dit navn og din e-mail.

Oplysningerne gemmes kun så længe du er en potentiel forløbsdeltager eller erhvervskunde, er i et forløb, eller er registreret som erhvervskunde hos Balance ApS og du kan altid anmode om indblik heri, eller at de bliver slettet. Informationerne sælges/gives aldrig videre til anden part.

Vi gør selvfølgelig alt hvad vi kan for, at passe godt på dine oplysninger. For mere information kan du kontakte os på info@balancedanmark.dk. Eller læse vores privatlivspolitik.