Selvindsigt, udvikling og balance

Kom af med din stress

Stress rammer alle – i dag ses stress hos børn helt ned i børnehavealderen, skolebørn og ikke mindst hos teenagere, voksne, enlige, jobsøgende, blandt folk i job, ældre og pårørende til alvorligt syge – kort sagt alle kan rammes af stress, når de ”rette” omstændigheder er til stede!

Stresscoaching er en målrettet hjælp til dig, der oplever de negative konsekvenser af stress og ønsker at afhjælpe og forebygge denne situation. ​Skulle du være interesseret i, at høre mere er du velkommen til at kontakte mig.

Elementer i stressbehandling:
Forståelse af stress
Målrettet hjælp til at få stressen ud af kroppen
Tackle og forebygge fremtidig stress
Redskaber, læring og coaching løbende gennem hele forløbet

FÅ en uforpligtende snak FÅ en uforpligtende snak Gratis stresstest Gratis stresstest

Ydelser

Stressbehandling

Kom af med din stress og få balance i livet! Stress rammer alle, bl.a. ser man i dag stress hos børn helt ned i børnehavealderen, skolebørn og ikke mindst hos teenagere, voksne, enlige, jobsøgende, blandt folk i job, ældre og pårørende til alvorligt syge – kort sagt alle kan rammes af stress, når de ”rette” omstændigheder er til stede!

Stresscoaching er en målrettet hjælp til dig, der oplever de negative konsekvenser af stress og ønsker at afhjælpe og forebygge denne situation.

Det er vigtigt at se på, hvornår det handler om egentlig stress, hvor stressen stammer fra, hvilke stresssignaler der er, og hvordan du undgår at blive så stresset igen, og får skabt overblik i stedet for. Stresscoaching er hjælp til selvhjælp, så du lærer at undgå alvorlig stress i fremtiden. Jeg støtter dig i hele processen. Skulle du være interesseret i, at høre mere er du velkommen til at kontakte mig.

Elementer i stresscoachingen:
Forståelse af stress
Målrettet hjælp til at få stressen ud af kroppen
Tackle/forebygge fremtidig stress
Redskaber/læring og coaching løbende gennem hele forløbet.

Kundeudtalelse fra Tina Nielsen:
“Jeg kontaktede Britta for at få hjælp til håndtering af min stress, som efterhånden havde bundet mig til en stok, fordi jeg mistede balancen og havde det svært med at færdes, hvor der var mange mennesker. Efter de første samtaler med Britta, vidste jeg, at jeg havde fundet den rigtige. Britta hjalp mig med at finde mine grundværdier, som var en øjenåbner for mig. Jeg lærte mine stresssignaler at kende, og fik værktøjer til bl.a. at kunne sige til og fra i forhold til det, der var vigtigt for mig. Britta er god til at “fange bolden” og sætte ind og ændre kurs. Efter mit forløb hos Britta kunne jeg smide stokken. Et spændende og udviklende forløb. DET VIRKER, så simpelt er det, og så enkelt kan det siges!”

Ta' en gratis stresstest her! Ta' en gratis stresstest her!

Samtaleterapi (NLP)

NLP samtaleterapi er en handlingsorienteret og fremadrettet proces, der tager udgangspunkt i, at du selv skaber det liv, du ønsker. At få sat ord på, hvad der er vigtigt for dig og at finde ud af, at du har alle de ressourcer der skal til, for at få indfriet dine værdier – er en fantastisk rejse.

Jeg tilbyder også terapi til børn. Ofte ser vi børn, som af forskellige årsager havner i et traume, det kan være en skilsmisse, flytning, mobning (mobber, offer og medløber), de kan have været vidne til noget, som ikke er i overensstemmelse med deres egen opfattelse af, hvad der er rigtig og forkert. Der kan være mange årsager til, at livet går lidt i hårdknude. Jeg finde sammen med barnet ind til kernen af problemet.

​De mest almindelige grunde til at søge samtaleterapi er problemer i familielivet, privatlivet på arbejdet eller depression, angst og stress. Skulle du være interesseret i, at høre mere er du velkommen til at kontakte mig.

Samtaleterapi kan blandt andet bruges til at:
Lære at sige fra, og dermed også at sige til
Bryde gamle mønstre
Styrke dit selvværd og din selvtillid
Slippe af med traumer og fobier
Blive fri af afhængighed
Arbejde med dine tanker
Få styr på din indre dialog
Se anderledes på gamle oplevelser og fortrængninger
Fjerne præstationsangst/eksamensangst

Kundeudtalelse fra Martin:
“Jeg har været så heldig at have flere forskellige sessioner hos Britta/Balance. Britta har på bare 90 min. Hjulpet mig til at stoppe med at ryge ved hjælp af hypnose. Jeg har også været igennem nogle sessioner omkring selvudvikling, hvor Britta har hjulpet mig til at få en stor gavnlig indsigt i mine personlige værdier og mål for fremtiden.
Jeg har har stor gavn og glæde af at bruge Brittas mange kompetencer, som jeg til stadighed udnytter når livet udfordrer mig eller hvis jeg har brug for en uvildig objektiv synsvinkel på et problem.

Mine største anbefalinger skal lyde til Britta/Balance. Jeg bliver altid mødt med en empatisk forståelse af mine udfordringer, men samtidig med en kærlig konstruktiv kritisk vinkel, der er med til at få mig til at arbejde med kernen i sagen.”

Teenagecoaching

Teenagecoaching er for dig (teenager mellem 13-19 år, eller kan fremvise studiekort), der står i en tid med mange udfordringer. Hvis noget ikke virker, så gør noget andet, se det positive i de bump livet giver dig og lær at forstå, at Du altid gør dit bedste. Få styr på dine tanker, find ud af hvad der begrænser dig og lær at blive konkret, når du sætter mål i Dit liv.

Det er min oplevelse, at mange teenagere har stor glæde af coaching. Coaching er en psykologisk samtaleform, hvor jeg som coach har ansvaret for at styre samtalen fremad, ved hjælp af neutrale, ikke-dømmende spørgsmål.

Teenagecoaching er for dig, som bl.a.:
Føler du er gået i stå med din uddannelse
Vil af med din eksamensangst
Vil lære at sætte grænser
Vil styrke dit selvværd
Vil tilgive dig selv
Vil have styr på din perfektionisme
Vil kunne sige din mening
Vil have styr på din “tankedjævel” (det tankemylder der taler dårligt om dig)
Vil være bedre til at snakke med de voksne/lærere m.m.

Inden vi mødes er det en god idé at tænke over, hvad du ønsker som resultat af vores samtale. Vær klar på, hvilke ændringer du ønsker at arbejde med, for at få et godt udbytte. Skulle du være interesseret i, at høre mere er du velkommen til at kontakte mig

Kundeudtalelser

Far til Morten:
“Morten har rykket sig helt enormt efter samtalerne med Britta. Han fik mod og energi til at søge en læreplads (og han fik den), og jeg ved at det ikke var lykkedes uden Brittas hjælp. Vi fik en glad og energifyldt søn ud af forløbet, og er parat til at gi´ ham flere samtaler med Britta, hvis det bliver nødvendigt.”

Marc på 17 år:
“Jeg har lært mig selv bedre at kende, fået stolthed og ære over at være den jeg er. Britta har lært mig en masse teknikker og huskeregler, som jeg kan bruge i dagligdagens situationer.Jeg fik rigtig meget ud af, at se mit liv i en helhed, få værktøjer til at bryde mønstre og være mere handlekraftig. Jeg har fået værktøjer til at kunne holde fast i alle de gode oplevelser, og til at kunne være den jeg er. Det har været en stor hjælp for mig, at mødes med Britta, Hun lytter og er nem og god at snakke med. Jeg har fået mere mod på de udfordringer man som ung møder. Jeg vil klart anbefale andre unge at bruge Britta.”

Coaching

Coaching/lifecoaching er for dig, der tager livet i egen hånd, vil bryde vaner og skabe de forandringer, der skal til. Coaching er for alle livets store og små områder, altså dit liv og din hverdag, med alt hvad det indebærer af drømme, udfordringer og mål.

Jeg hjælper dig med at finde svar, styrke og fokus til at tage og fastholde beslutninger, og opdage nye muligheder. Nye indsigter opstår og gør dig i stand til aktivt at begynde at ændre din situation i retning af dine drømme m.m.

Coaching er en psykologisk samtaleform, hvor jeg som coach har ansvaret for at styre samtalen fremad, ved hjælp af neutrale, ikke-dømmende spørgsmål.

​Coaching er for dig, der bl.a.:
Kun er mellemtilfreds
Har svært ved at handle på beslutninger
Ikke vil leve med frygt/angst
Vil leve i nuet – tilstedeværelse og nærvær
Vil kende dine værdier og konsekvenserne heraf
Vil have større selvværd/selvtillid
Vil have balance i dit liv
Vil slippe bekymringerne
Vil nå dine mål og komme helt i mål

Inden vi mødes er det en god idé at tænke over, hvad du ønsker som resultat af vores samtale. Vær klar på, hvilke ændringer du ønsker at arbejde med, for at få et godt udbytte. Skulle du være interesseret i, at høre mere er du velkommen til at kontakte mig.

Kundeudtalelse fra Lena:
“Jeg er blevet coachet af Britta flere gange, og hver gang har jeg fået rusket grundigt op i min vanetænkning og mine regler for, hvordan ting hænger sammen. Det har givet mig nogle gevaldige skub i den retning, jeg ønskede.

Hvis du vil samarbejde med en coach, som er i besiddelse af en sjælden blanding af empati og professionalisme, som er 100 % til stede, som lytter og hører præcis det, du siger, som er uhyre skarp i sine spørgsmål, og som bevarer det humoristiske glimt i øjet – så skal du henvende dig til Britta – Balance, Tak Britta!”

Team-/parcoaching

​Teamcoaching indeholder også forhandling, konflikthåndtering og parterapi/-coaching. Teamcoaching henvender sig til alle par, grupper, familierelationer m.m.

En powerfuld proces, som er med til at udvide horisonten, for jer som team. Teamcoaching er at åbne op for et teams fælles potentionale, samtidig med at den enkelte tager ansvar i teamet. Et team er IKKE et team, før alle tilknyttede er klar på det fælles formål og på opgavefordelingen.

Coaching er en psykologisk samtaleform, hvor jeg som coach har ansvaret for at styre samtalen fremad, ved hjælp af neutrale, ikke-dømmende spørgsmål.

Teamcoaching/parcoaching har fokus på:
At skabe resultater i fællesskab
Klare roller (hvem gør hvad)
Større motivation og indsigt i, hvad der motivere den enkelte samt hele teamet
Indsigt i foredele og ulemper, svagheder og styrker hos den enkelte samt hele teamet
At lære hinanden at kende – forståelse og respekt opstår
At lære at gribe “bolden” , og blive mere selvstændig
At få teamets glæde og energi tilbage
Afklaring, indsigt og handling
Forhandling
Konfliktløsning

Inden vi mødes er det en god idé at tænke over, hvad I ønsker som resultat af vores samtale. Vær klar på, hvilke ændringer I ønsker at arbejde med, for at få et godt udbytte. Skulle du være interesseret i, at høre mere er du velkommen til at kontakte mig.

Kundeudtalelse fra Ulla & Helle:
“Vi var blevet uenige om et fælles mål. Britta kom os i møde, og fik os til at se tingene fra en anden vinkel. Vi gik der fra med gode redskaber og ikke mindst en plan for vores videre forløb.”

Hypnose

​Alle mennesker går ud og ind af en hypnotisk tilstand, mange gange i løbet af dagen. Du kender det fra at “falde i staver”, det er en naturlig form for trance. Tilstanden lige før du falder i søvn, er også en naturlig trancetilstand, lige som den oplevelse du har, når du laver rutineopgaver og bagefter ikke helt kan huske, hvad du tænkte på.

Hypnose er en trancetilstand, en ændret bevidsthedstilstand med stærkt indre fokus. Det kan i mange tilfælde være en fordel, at arbejde med problemerne på det niveau, de er opstået. Dette siges ud fra, at vores bevidste sind kun udgør 10% af vores kapacitet og 90% ligger i det underbevidste sind.

​Hypnose kan hjælpe dig, med at få åbnet til det ubevidste sind, så der er fuld adgang til det skattekammer af ressourcer, der i din bevidste tilstand er gemt af vejen. Sindet er samtidig sådan indrettet, at det kun lukker op for de ting, vi er parate til at arbejde med. Nogle gange skal der derfor kun en enkelt behandling til, for at få løst op for problemerne/udfordringerne – andre gange skal der stille og roligt pilles lag af – ligesom når man skræller løg.

Hypnose i terapi er blandt andet effektivt i behandlingen af traumer, forbier, angst m.m. Hypnose er også rigtig godt i arbejde med stress, meditation, powernap eller når det en gang imellem kan være svært at få “hul på bylden” m.m.​

​Kontakt mig for mere info om hvordan jeg kan hjælpe dig.

Kundeudtalelse fra Martin:
“Jeg har været så heldig at have flere forskellige sessioner hos Britta/Balance.
Britta har på bare 90 min. Hjulpet mig til at stoppe med at ryge ved hjælp af hypnose. Mine største anbefalinger skal lyde til Britta/Balance. Jeg bliver altid mødt med en empatisk forståelse af mine udfordringer, men samtidig med en kærlig konstruktiv kritisk vinkel, der er med til at få mig til at arbejde med kernen i sagen”.

Access BARS

Oplever du nogle gange at du ikke fanger eller tør vælge de muligheder der er i livet ? Eller, at der er ting i livet du gerne vil ændre, uden at det rigtig lykkes. Så er jeg overbevist om, at ACCESS BARS er noget for dig.

BARS er en meget effektfuld og nem behandlingsform, der giver dig mulighed for, at blive frigjort fra indgroede vaner og mønstre, som er begrænsende for livets frie udfoldelse. Har du tænkt over, hvor mange af dine tanker, holdninger og følelser der i virkeligheden er dine – eller ikke er dine? Hvad nu, hvis du kunne komme dertil, hvor det du tænker, mener og føler er dit – og ikke andres påvirkninger – og du derved kan opleve, at stå med dine fødder godt plantet i jorden og opleve livet forandre sig. Hvilke muligheder vil det skabe? – i dit privatliv, arbejde, venner og familie?

 

Access BARS er en fantastisk behandling.
Ved en let påvirkning og aktivering af 32 energi-punkter placeret på hovedet (som vist på tegningen), kan bevidste/ubevidste blokering og tankemønstre opbygget gennem et helt liv opløses. Hvert punkt relatere sig til forskellige områder i dit liv, bl.a. kontrol, kommunikation, relationer, glæde, krop, håb og drømme.

Sådan foregår behandlingen.
Behandlingen foregår i rolige afslappende omgivelser, hvor du fuldt påklædt ligger på ryggen, på en briks. Jeg trykker let på de 32 energipunkter og du vil opleve en fuld afslappethed og måske falder du i søvn og det er helt ok, behandlingen virker alligevel.

Du skal intet gøre, udover at modtage. Behandlingen kan kombineres med samtaleterapi, coaching eller bare en uforpligtende snak om det der nu røre sig hos dig, hvis du har lyst til at tale om noget der har betydning for dig lige nu. Ellers foregår behandlingen i stilhed. uanset hvad du vælger vil du opnå at kommer ned i en dyb afslappet tilstand af indre ro og stilhed. Skulle du være interesseret i, at høre mere er du velkommen til at kontakte mig.  

Se en video hvor en neurolog beskriver hvad der sker i hjernen under en Bars behandling: Review of Access Bars by Neuroscientist Dr. Jeffrey L. Fannin

​BARS er for dig, der bl.a. ønsker at:
Reducere stress
Reducere tankemylder
Opnå en dyb afspænding af hele kroppen
Øge fokus og større evne til at være i nuet
Opnå indre ro og balance
Slippe bekymringerne

Udtalelse fra Karoline
“Jeg har fået BARS flere gange nu og har oplevet at få ro på min indre stress, ligesom det fjernede min hovedpine/migræne. Jeg føler mig frisk afspændt og i flow efter hver behandling som holder flere dage efter. Jeg bestiller ofte en session, når jeg ved min hverdag kræver lidt ekstra af mig, og oplever at jeg med behandlingen opnår de ekstra ressourcer der er brug for. Jeg kan på det varmeste anbefale en BARS behandling hos Britta.”

 

Hypnose

Sara
“Min eksamenangst var ved at ødelægge min mulighed for min studenterhue. Siden folkeskolen har jeg oplevet at det at gå til eksamen kun er blevet værre og værre for hvergang der har været prøver og eksamener. Gennem mine forældre fik jeg kontakt med Britta som har hjulpet mig med hypnose. Jeg mærkede efter første hypnose store forandringer og har efterfølgende gået til eksamen uden problemer. Jeg fik min hue. 🙂 “

Kristoffer
“Effekten af hypnosen er overvældende positiv. Jeg har gennem mange år haft et overforbrug af sukkerholdige drikke, et forbrug der efterhånden også kunne ses på min vægt. Jeg ønskede hypnose for at få en naturligt forhold til disse drikke, så jeg samtidig kunne tabe mig. Efter hypnosen har jeg stort set ikke drukket de sukkerholdige drikke, jeg kan nøjes med en tår eller halv flaske og efterfølgende smide resten ud. Andre drikke har jeg overhoved ikke rørt siden hypnosen. Vand er blevet en meget større og mere naturlig væskekilde for mig nu.

Tusind tak for din hjælp.”

Daniel
“Jeg har i mange år haft et stofmisbrug, primært hash og har været i behandling på misbrugscenteret, men følte ikke det hjalp.  Gennem mine forældre fik jeg kontakt med Britta og fik et forløb på 3 sessioner. 1. session var en samtale om motivation og her fik jeg noget brugbart materiale udleveret, jeg kunne arbejde med hjemme. da vi mødte til anden session havde jeg ikke rørt stoffer siden vores første møde. 2. session var hypnose. den session gjorde det hele for mig. Jeg har ikke tænkt eller haft lyst til stoffer siden. 3. session var en opfølgende snak. Jeg har været stoffri i mere en 5 måneder nu. Fået lyst til min skole igen og har nu sat mål for fremtiden. 3 gange hos Britta vare mere værd end noget andet jeg har prøvet. Jeg føler mig fri og uafhængig, og har fået lyst til livet igen. Britta har givet mig mit liv tilbage.”

Kirsten
“Jeg har kæmpet med min vægt gennem flere år og har prøvet alt for at tabe mig. Havde hørt at hypnose kunne gøre en forskel og kontaktede Britta. Allerede efter førset hypnose havde jeg ændret vaner og min vægt begyndte at smile til mig igen. Jeg er SÅ glad for den hjælp jeg har fået hos Britta.”

Det handler om Balance (Bogen)

Anja og Jens
“En fremragende bog, som både min kæreste og jeg har stor glæde af.”

NLP-Terapi

Sanne
“Da jeg sidste sommer flyttede fra hovedstadsområdet og langt ud på landet, besluttede jeg, at jeg ville tage kørekort for bedre at kunne komme omkring. Tidligere har jeg aldrig haft hverken brug for eller lyst til at køre bil, men nu gik jeg i gang med at tage køretimer. Jeg gik til teoriprøve og bestod uden fejl, og så gik jeg til køreprøve og dumpede, til min store overraskelse. Dette gentog sig 5 gange. Til sidst var jeg nervøs, bare jeg skulle have en almindelig køretime, og fuldstændig panikslagen, når jeg skulle til køreprøve. Min selvtillid og mit selvværd var fuldstændig i bund.

For at bryde den onde cirkel skiftede jeg kørelærer, og for også at arbejde mentalt med min udfordring, havde jeg to samtaler med Britta.

Jeg fik hjælp til at vende mine negative forventninger til køreprøven til positive forventninger. Jeg fik hjælp til at finde ro, styrke, selvtillid, selvværd og fokus, når jeg skulle til prøve igen. Sammen med Britta arbejdede jeg med at genfinde og mærke mit selvværd. Jeg gik derfra med indstillingen: Jeg KAN og jeg VIL.

Dagen efter sidste samtale bestod jeg køreprøven. Jeg kan absolut anbefale Balance.”

Martin
“Jeg har været så heldig at have flere forskellige sessioner hos Britta/Balance. Britta har på bare 90 min. Hjulpet mig til at stoppe med at ryge ved hjælp af hypnose.

Jeg har også været igennem nogle sessioner omkring selvudvikling, hvor Britta har hjulpet mig til at få en stor gavnlig indsigt i mine personlige værdier og mål for fremtiden.

Jeg har har stor gavn og glæde af at bruge Brittas mange kompetencer, som jeg til stadighed udnytter når livet udfordrer mig eller hvis jeg har brug for en uvildig objektiv synsvinkel på et problem.

Mine største anbefalinger skal lyde til Britta/Balance. Jeg bliver altid mødt med en empatisk forståelse af mine udfordringer, men samtidig med en kærlig konstruktiv kritisk vinkel, der er med til at få mig til at arbejde med kernen i sagen.”

Pia Andersen
Næstved
“Jeg kontaktede Britta pga. flyskræk. 4 dage efter jeg havde været hos Britta, fløj jeg. Det var en dejlig dag, lige fra jeg kørte ind til lufthavnen og selve flyveturen. Jeg kunne gå ud på toilettet (hvad jeg ikke kunne før), og jeg kiggede ud af vinduet, da vi lagde an til landing. Jeg slappede mere af, end jeg før gjorde. Så det har været en stor hjælp med samtalen hos dig. Tak for det.”

Lifecoaching

Lena
“Jeg er blevet coachet af Britta flere gange, og hver gang har jeg fået rusket grundigt op i min vanetænkning og mine regler for, hvordan ting hænger sammen. Det har givet mig nogle gevaldige skub i den retning, jeg ønskede. Hvis du vil samarbejde med en coach, som er i besiddelse af en sjælden blanding af empati og professionalisme, som er 100 % til stede, som lytter og hører præcis det, du siger, som er uhyre skarp i sine spørgsmål, og som bevarer det humoristiske glimt i øjet – så skal du henvende dig til Britta – Balance, Tak Britta!”

Teamcoaching

Ulla & Helle
“Vi var blevet uenige om et fælles mål. Britta kom os imøde, og fik os til at se tingene fra en anden vinkel. Vi gik der fra med gode redskaber og ikke mindst en plan for vores videre forløb.”

Stressbehandling – Depression

Charlotte P.
“Det har været et meget givende, nødvendigt og udviklende forløb. Det var fantastisk at blive lyttet til, og at det som jeg havde behov for at drøfte, også var det, vi satte spot på. Fint med en forståelse og indsigt i mekanismerne ved stress. Det vigtigste for mig har været udviklingen af nye vaner og værktøjer, som jeg aktivt bruger nu i min hverdag – job og fritid. Tak for god sparring og en meget nærværende dialog.”

Tina Nielsen
“Jeg kontaktede Britta for at få hjælp til håndtering af min stress, som efterhånden havde bundet mig til en stok, fordi jeg mistede balancen og havde det svært med at færdes, hvor der var mange mennesker. Efter de første samtaler med Britta, vidste jeg, at jeg havde fundet den rigtige. Britta hjalp mig med at finde mine grundværdier, som var en øjenåbner for mig. Jeg lærte mine stresssignaler at kende, og fik værktøjer til bl.a. at kunne sige til og fra i forhold til det, der var vigtigt for mig. Britta er god til at “fange bolden” og sætte ind og ændre kurs. Efter mit forløb hos Britta kunne jeg smide stokken. Et spændende og udviklende forløb. DET VIRKER, så simpelt er det, og så enkelt kan det siges!”

Laila Petersen
“Jeg har været gennem et rigtig godt forløb. Specifikt har værktøjet ‘stressdagbogen’ givet mig et hurtigt overblik over de ting, der stressede mig, og som jeg skulle have lavet om på. Jeg har lært at blive bedre til at tackle min stress og læse mine stress-signaler. Jeg vil helt klart anbefale andre at kontakte Britta/Balance, hun er en suveræn støtte og hendes metoder virker.”

Annette
“Jeg har fået så meget, gennem mit coachingforløb hos Britta. Udover at få forståelse for stress, har jeg fået så mange værktøjer som har styrket mig gennem forløbet, men også sikret mig fremadrettet. Jeg er ikke bare kommet styrket gennem forløbet, men føler mig som et helt andet menneske i dag. Jeg har fået nogle indsigter om mig selv, så jeg idag står med et stærkt øget selvværd. Jeg var ikke kommet gennem min stress, uden mit forløb hos Britta. og dertil kan jeg også sige, at jeg undgik en sygemelding. Jeg vil til hver en tid anbefale et forløb hos Balance.”

Finn
“Britta gav mig troen på mig selv, og gav mig en viden om stress på en forstålig og jordnær måde. Gennem mit forløb har jeg fået en masse værktøjer, som jeg dels brugte til at komme af med min stress, men også er nogen jeg bruger og støtter mig til nu, og som er med til at gøre, at jeg kan holde fast og undgå stress fremadrettet, men det er også værktøjer som har styrket min selvtillid og selvværd. Jeg er kommet ud af min stress med styrke og glæde, som har smittet af på mine omgivelser, herunder også min familie. Jeg har stor ros til Britta for hendes forståelse og støtte, uden hende, var jeg ikke kommet hertil hvor jeg er i dag.”

L.F.
“Britta har med stor dygtighed og professionel kompetance givet mig indsigt og redskaber til at på bugt med en længerevarende stress. Jeg er imponeret over den måde, hun arbejder på, og er meget mere glædeligt overrasket over, at hun på så kort tid har bibragt mig så meget. Jeg kan med glæde anbefale Britta.”

Lone
“Baggrunden for at søge Britta som coach var, at jeg på forhånd havde haft god erfaring med hende og hendes praksis. Jeg havde opnået en god tillid til Britta i forbindelse med coaching omkring dét at være mor osv. Så da jeg i foråret fik diagnosen stress og depression, blev jeg virkelig glad for at have muligheden for at fortsætte hos Britta i et nyt forløb.

I starten havde jeg meget svært ved at tro, at jeg kunne opnå gode resultater på en (efter min mening) relativ kort periode. Men min egen vilje til at ”komme ud på den anden side” kombineret med Brittas kompetente faglige tilgang skulle vise sig at bære frugt. Det var mentalt hårdt, men samtidig virkelig tilfredsstillende og motiverende at mærke forandringerne komme lige så stille og roligt. Især dét at vi startede hver eneste session med at evaluere mine ”hjemmeopgaver” synes jeg havde god effekt. På denne måde fik jeg netop lov til at brillere med de ting jeg synes jeg havde arbejdet så godt med siden sidste session. Og omvendt… hvis noget ikke helt fungerede fik jeg chancen for at tage det op igen.

Det der nok mest har rykket mig i retningen af mit mål, er det faktum at jeg er blevet langt mere positiv i hverdagen. Jeg ser nu hellere glasset halvt fyldt frem for halvt tomt. Jeg har fået et meget større selvværd og selvtillid, og er ikke længere bange for at sige min mening i en stor forsamling. Ja jeg er endda kommet så langt, at jeg frivilligt har meldt mig til at holde tale ved vores dimission på skolen her til januar. Dette kunne jeg aldrig have gjort for blot et år siden.

Også det faktum at jeg er blevet meget bedre til at lytte til mine følelser og stole på dem er jeg ret stolt af. Mine veninder beundrer mig oprigtigt for den udvikling jeg har gennemgået. De synes jeg er blevet meget stærkere og har fået en helt anden udstråling – hvilket jeg giver dem fuldstændig ret i.

Rom blev jo ikke bygget på én dag. Dette skriver jeg fordi jeg stadig må tage min lille notesbog frem i ny og næ når jeg kan mærke at jeg har brug for lidt ”støtte”. I pressede situationer tænker jeg stadig tilbage på vores samtaler, og spørger nogen gange mig selv ”hvad ville Britta have sagt til dette.

Jeg er glad for jeg tog mig tid til at tage noter osv. de er guld værd i dag. Målet for mig er dynamisk og ændre sig hele tiden. Men jeg synes bestemt, at mit formål med mine sessioner hos Britta blev opfyldt. Jeg har været meget glad for at komme hos Britta og anbefaler hende til alle, der måtte have interesse i evt. personlig udvikling. Jeg husker, noget af det der fyldte mit hoved på et tidspunkt var frygten for at blive sygeplejerske. Jeg troede vist ikke nok på mig selv. Men nu glæder jeg mig til at komme ud og lære faget ordenligt at kende, og er ikke et sekund i tvivl om, at jeg nok skal blive en super dygtig sygeplejerske.”

B.H.
“Jeg har fået en masse værktøjer at arbejde med, lige som jeg igen har fået tid til mig selv, min familie og omgivelser. Jeg kan nu se frem og ikke går i en osteklokke. Forløbet har været det helt rigtige for mig, og Brittas flexibilitet har jeg været glad for, ligesom som hende evne til at lytte og se tingene fra den anden side.

Jeg har fået muligheden for, at ændre mit liv til noget der er mere positivt og muligheden for, at bruge min tid bedre end før og stadigvæk nå det jeg skal på arbejdet – ikke have dårlig samvittighed over det jeg ikke når.

Jeg har nu andre tanker i hovedet end arbejde, nu er der også plads til min familie og mig selv. Det betyder meget, at de konstante tankerne fra arbejdet nu er væk. Jeg kommer aldrig mere til at være så fraværende og stresset. Jeg vil fortsat arbejde mere med positiv tænkning.

PYT og stressdagbogen er mine bedste værktøjer, dem vil jeg fortsat bruge fremover.

Et super forløb. Jeg var aldrig kommet i mål uden dig – TAK. Du har været med til at ændret mit liv, til noget jeg nok ikke troede var muligt for mig.”

Mette Goeth
“Jeg har været utrolig glad, for at gå hos Britta. Fra dag 1, har jeg følt mig hørt og forstået. Britta har været god til at vende mit syn på forskellige opstået ting, hun har givet mig nogle opgaver med hjem jeg skulle løse, som har givet mig mulighed for en god og konstruktiv selvreflektion. På kort tid, har jeg rykket mig utroligt langt, det giver mig et mentalt overskud, så jeg kan få ryddet op i de stressfaktorer der spøger i mit liv og får plads til nye ting, der er gode fro mig. Det havde jeg svært ved at se, ville ske for bare en måned siden. Jeg øver mig hver dag, i at være i nuet og lytte efter min mavefornemmelse, da det bl.a. er de to ting der har været svær for mig. Jeg har lært at det er MIT liv io der er MIG der bestemmer, uanset hvad der forventes af andre. Min nye måde, at finde ud af om jeg skal forskellige ting er, at dele det op i “BURDE”, “LYST” og “SKAL”, den metode hjælper mig utrolig meget i hverdagen. “

Birgit Ledegaard Nielsen
“At opsøge Britta, har helt klart været én af de bedste ting, jeg har gjort for mig selv. For mig, har det været enormt vigtigt, at få hjælp til selvhjælp, til at finde frem til årsagen til min stress, således at jeg kunne arbejde/tage udgangspunkt i det, ift. hvilke ændringer, jeg skal implementere i fremtiden, således at jeg ikke havner i samme situation igen. De løsninger jeg er kommet frem til, var jeg muligvis nok kommet frem til, med eller uden stresscoach, men årsagen til min stress samt alle de fremtidige værktøjer til at undgå stress, ville jeg ikke have været bevidst om, hvis jeg ikke havde opsøgt Britta. Jeg er også overbevist om, at jeg er kommet hurtigere ud af min stress pga. den fantastiske hjælp jeg har fået til det.

Da jeg startede mit forløb, havde jeg på ingen måde troet , at jeg 2,5 måned efter, ville være i stand til at tænke klart og rationelt, samt tage aktion på min situation, og have mod til at ændre min jobsituation, hvis det ikke var for Britta og den støtte og opbakning jeg har fået. Jeg kan kun anbefale andre stressramte, at søge hjælp hos en stresscoach – Britta. 🙂

Stresscoaching er hjælp til selvhjælp, så man skal ikke være bange for at arbejde med sig selv. Tusind tak for al den hjælp, støtte og opbakning – Britta!”

Kristoffer
“Jeg har fået identificeret min stress og lært teknikker til at identificere mulige stresskilder og agere i forhold til dem, inden de udvikler sig og påvirker mig negativt.

Jeg har fået drøftet nogle ting ift. mig selv, som har givet meget mere accept af mig selv og den jeg er, og jeg ikke skal/behøves være den, som tilpasser mig andre for at tilfredsstille dem og deres syn på mig. Jeg er blevet mere tro mod mig selv. De vigtige værktøjer for mig, har klart været at sige PYT! Et værktøj jeg allerede har brugt flere gange, navnlig ift. en presset kollega på mit job, som jeg har besluttet mig for ikke skal gå mig på.

Det har været et MEGET positivt, som jeg i den grad vil anbefale andre.”

Teenagecoaching

Mor til teenagesøn
“Jeg fik overtalt min teenagesøn på 19 år til at kontakte Britta. Jeg kan se og mærke på min søn, at det har gjort en forskel for ham, at han fik en par samtaler med Britta. Han er mere fokuseret på fremtidige “karriereplaner” og hvad han vil.”

Morten
19 år

“Det var rart at snakke med Britta, hun rykkede ved mine overbevisninger, og jeg fik mod på mine udfordringer og skole igen.”

Far til Morten
“Morten har rykket sig helt enormt efter samtalerne med Britta. Han fik mod og energi til at søge en læreplads (og han fik den), og jeg ved at det ikke var lykkedes uden Brittas hjælp. Vi fik en glad og energifyldt søn ud af forløbet, og er parat til at gi´ ham flere samtaler med Britta, hvis det bliver nødvendigt.”

Josefine
15 år

“Jeg havde brug for mod til at stå frem i klassen, troen på mig selv i situationen. Ved at snakke med Britta et par gange, har jeg ingen problemer med at fremlægge for klassen og lærerne har lagt mærke til min forandring, og det kan også ses på mine karakterer.”

Mor til Karoline
13 år

“Vores datter havde pludselig opbygget en angst for at være alene og færdes mørke steder. Dette begyndte at gøre tilværelsen surt både for hende og os som forældre. Hun var selv klar over sitautionen og var ked af, at hun ikke kunne det samme som før. Vi valgte at lade hende få en snak med Britta. Efter få samtaler har vi fået en glad og stærk pige tilbage, som nu ikke er bange mere. Vi kan kun anbefale andre at bruge Britta.”

Far til Marc
17 år

“Marc har afgjort ændret sig, på flere punkter.Jeg har set ham, gå fra at være meget indelukket, til at være en mere åben dreng. Tidligere ville han ikke ret ofte møde nye mennesker, eller deltage i sammenkomster. I dag, kommer han ’ud’ blandt mange mennesker, hvad enten det er nogen han kender, eller blandt nye mennesker.

Jeg oplever også at Marc i langt højere grad ’tør’ stille spørgsmål, når der opstår situationer, det være sig overfor lærere, fodboldtræner eller andre. Han har i dag styrken til at konfronterer situationer, han før ville have bøjet hoved for og blevet ”offer” af, til noget positivt og styrkende. Desuden er Marc blevet mere opmærksom og deltagende i dagligdagen her hjemme. Vi har færre konfrontationerne, og oplever en mere harmonisk hverdag med en god energi.

Marc udvikler sig stadig, og får plads til at bruge og udvikle sig med de værktøjer han fik af Britta, han skal have mulighed for fortsat gradvis, at bygge på den succes, han har med fra sit forløb med Britta, og huske på at små skridt betyder jo, også at man kommer fremad. Vi vil helt sikkert benytte Britta igen, hvis der skulle opstå konkrete situationer, hvor vi har behov for ekspertise, ligesom jeg til en hver tid vil anbefale Britta til andre, hvilket jeg allerede har gjort.

Tusind tak!”

Marc
17 år

“Jeg har lært mig selv bedre at kende, fået stolthed og ære over at være den jeg er. Britta har lært mig en masse teknikker og huskeregler, som jeg kan bruge i dagligdagens situationer.Jeg fik rigtig meget ud af, at se mit liv i en helhed, få værktøjer til at bryde mønstre og være mere handlekraftig. Jeg har fået værktøjer til at kunne holde fast i alle de gode oplevelser, og til at kunne være den jeg er.

Det har været en stor hjælp for mig, at mødes med Britta, hun lytter og er nem og god at snakke med. Jeg har fået mere mod på de udfordringer man som ung møder.

Jeg vil klart anbefale andre unge at bruge Britta.”

Priser og praktiske forhold

Coaching, terapi, hypnose og Access BARS:
Enkeltsession á ca. 60 min.: 995,- kr.

Pakkeløsning: Længden af et forløb er altid individuelt, derfor anbefales køb af en pakkeløsning. Ved samlet køb af mere end 5 sessioner fra opstart, fratrækkes, 10 % i rabat på det samlede beløb.

Stresscoaching:
Forløb på 7 sessioner, fordelt over ca. 12 uger: incl. materiale. Kontakt os og hør nærmere om dine muligheder ift. stressbehandling.

Teenagecoaching: 
Balance tilbyder teenagere (13-19 år og unge med studiekort) et forløb på 3 sessioner (1 timer+2 x 45 min), som fordeles efter aftale. Sessionerne skal afvikles inde for 6 uger. Kontakt os og hør nærmere om dine muligheder ift. Teenagecoaching. 

Teamcoaching/konflikthåndtering/forhandling: 
Prisen afhænger af bl.a. teamets størrelse. Pris udarbejdes efter aftale.

Foredrag, workshops m.m:
Priser fastsættes som fast betaling og fremgår af kalenderen under kurser m.m.

Betaling: 
Skal ske ved bankoverførsel eller kontant betaling før påbegyndelse af aftale.

Bankoverførsel til:
Bank: Sparbank, Slagelse
Reg nr.: 0570
Kontonr.: 0001905899

Forsinkelser: 
Bliver du forsinket til den enkelte session, reduceres tiden, ikke prisen. Sessioner, der ikke er afholdt inden for angivet tidsrum, bortfalder, uden refusion af indbetalt beløb.

Afbud/forsinkelser: 
​Afbud/aflysning af sessionen skal ske senest 24 timer før planlagte session. Ikke aflyste sessioner afregnes som fuld session.

Lokation:
Alle samtaler afholdes i Balances lokaler, men kan også i et vist omfang foregå via skype eller telefon, i så fald er det dig der ringer op

Nyeste indlæg

På Balance Bloggen kan du finde inspiration og guides til et privat- og arbejdsliv i balance.

BESØG BLOGGEN BESØG BLOGGEN

Nyeste indlæg

På Balance Bloggen kan du finde inspiration og guides til et privat- og arbejdsliv i balance.

BESØG BLOGGEN BESØG BLOGGEN
Arbejdsrelateret stress får nyt politisk fokus

Jeg faner op Stress og trivsel på arbejdspladserne skal tages alvorligt. Dels arbejder jeg med [...]

At være ramt af stress er flovt – derfor fortæller din kollega dig ikke, om sine stress symptomer

Grundene til at man rammes af stress, kan være mange. Det er ikke altid at [...]

Kvinder er oftere stressede end mænd

I fredags havde A4 Arbejdsmiljø en relevant artikel med i deres nyhedsbrev, om stress mellem [...]

Trænger jeres arbejdsmiljøarbejde til et servicetjek? 🤔

I en travl hverdag kan det være svært at få prioriteret arbejdsmiljøet optimalt i arbejdsmiljøgruppen. [...]

Det systematiske arbejdsmiljø strammes op i ny bekendtgørelse

Reglerne skal gøre APV’en til et mere aktivt og handlingsorienteret redskab i arbejdsmiljøarbejdet. Samtidig tydeliggøres [...]

Balance fylder 15 🎉

Vi har rundet milepælen – 15 fantastiske år … Men vi har simpelthen så travlt, [...]

Fremtidens arbejdsmiljø

Ingen tvivl om at arbejdsmiljøet er i fokus både politisk og ude i virksomhederne. Lovmæssigt [...]

Arbejdsmiljøet som konkurrenceparameter

Det gode arbejdsmiljø ses nu som en konkurrenceparameter. Jobsøgende har fokus på arbejdsmiljøet som en [...]