Gratis arbejdsmiljøværktøjer

Her kan du hente gratis arbejdsmjljøværktøjer. Værktøjerne er udarbejdet med det formål, at gøre dit og jeres arbejdsmiljøarbejde så simpelt og gennemsigtigt så muligt. Står du med en udfordring der er større end du regnede med – eller har du bare behov for en snak, så tøv ikke med at kontakte os for en snak.

Den årlig arbejdsmiljødrøftelse

Tjekliste til den årlige arbejdsmiljødrøftelse. Brug skemaet som inspiration eller print skemaet ud og brug det som det er. Så sikrer I at komme hele vejen rundt om jeres arbejdsmiljø.

Kompetenceudviklingsplan

Kompetenceudviklingsplanen skaber et simpelt overblik og henvender sig til ledere eller am-ansvarlige der har ansvar for at sikre medarbejdernes videre udvikling. 

Den Personlige Risikovurdering

Værktøjet henvender sig primært til medarbejdere der udsættes for fysiske risici under udførelse af deres arbejde. Eksempelvis på byggepladser, lager o.lign.

Den Personlige Risikovurdering – Kemi udgave

Værktøjet henvender sig primært til medarbejdere der udsættes for kemi under udførelse af deres arbejde. Relevant for alle der har kemi på arbejdspladsen.

Arbejdsmiljø-tjeklisten

Henvender sig primært til ledelse, områdebestyrer eller eksempelvis arbejdsmiljørepræsentanter. Beskriver arbejdsmiljøområdet og hjælper til at udpege arbejdspladsens eventuelle udfordringer.

Arbejdsmiljø Årshjulet

Henvender sig til ledelse og arbejdsmiljøorganisationen. Du kan se et eksempel på en udfyldt skabelon her. Hjælper ledelse og AMO med, at få skemalagt de essentielle møder og opgaver fordelt på året.