Lad ikke vreden afholde dig fra træning

Pludselig er vi i det, bliver vrede og indebrændte over et eller andet der er sket på arbejdet eller der hjemme. Vi får lyst til at slå fra os, banke i bordet, råbe og skrige eller måske vender du vreden indad. Stressniveauet i kroppen stiger og den indre aggression skal ud eller brænder sig fast inden i.  Det betyder at du oparbejder en masse ressourcer og energi i kroppen, der med fordel kan frigives i en fysisk aktivitet. Udnyt det og træn vreden ud af kroppen, frigiv i stedet endorfiner, god energi og overskud ved at træne.

Prøv: Boksning, hård intervaltræning, styrkeløft eller generelt træning, hvor du har et mål for øje og hvor du har mulighed for at “afreagere”.

Undgå: Træningsformer du først skal sætte dig ind i, kan øge din vrede, hvis det ikke lige lykkedes for dig. Risikoen for at træne forkert og komme til skade er også stor her, fordi stressniveauet er højt og din finmotorik og koordinationsevne er svækket. En anden ting er, at det er vigtig for dig, at få succes med den træning du vælger, for at undgå at blive vred på dig selv og ende med selvbebrejdelse og følelsen af fiasko.
Er du i forvejen stresset, er det endnu mere vigtig at du får mulighed for at være fysisk aktiv, så lade ikke en vrede stoppe dig, kom ud og brænd stresshormonerne ud af kroppen og opnå balance.

Slip vreden og omsæt den til god energi. 🙂