Vi åbner klinikken igen!

Med baggrund i regeringens udmelding over weekenden har jeg valgt at åbne klinikken igen, så jeg kan tage mod dig, der har brug for hjælp til stresshåndtering eller andre af livets udfordringer.

Åbningen betyder at alle gældende forholdsregler tages, herunder god afstand, ingen fysisk kontakt, håndsprit og rengøring mellem hver klient.

Det glæder mig, at der nu er åbnet op igen, for igennem de sidste uger er behovet for stresshåndtering steget. Krisen medfører at mange føler utryghed, angst og stress. Indtil nu har jeg taget akutte henvendelser via Teams, men der er ingen tvivl om, at behandling face to face absolut er at foretrække.

Føler du dig mere tryg ved en online samtale, vil det stadig være muligt både nu og fremover.

Bestil din tid ved at give mig et ring eller en mail på,
Tlf: 21621176 eller britta.olsson@balancedanmark.dk

 

Vi glæder os til at se dig 🙂