Kompetencepåbud erstatter rådgivningspåbud

Så kom de længe ventede lempelser ift. påbud fra Arbejdstilsynet. Den nye bekendtgørelse påpeger at man som virksomhed, nu kan anvende en intern kompetent arbejdsmiljøressource eller bruge en ekstern rådgiver, til at løse en given udfordring der måtte blive påvist ved et besøg fra Arbejdstilsynet.

Den interne ressource skal iflg. Arbejdstilsynet være en afdeling/team eller en enkelt person der udelukkende beskæftiger sig med virksomhedens arbejdsmiljøarbejde, ofte set i større virksomheder.

Vi har i mange år som ekstern arbejdsmiljørådgiver tilbud vores kunder (små som store) at være den intern kompetente arbejdsmiljøressource. Som lille eller mellemstor virksomhed får du dermed den samme tryghed og sikkerhed omkring arbejdsmiljøarbejdet som de store virksomheder, men betaler langt mindre.

Få styr på arbejdsmiljøarbejdet internt og undgå at Arbejdstilsynet skal pålægge påbud. Det giver et langt større kommitment blandt medarbejderne og engagementet, erfaring og viden forbliver i virksomheden, og styrker det forebyggende arbejdsmiljøarbejde.

Få en skræddersyede ALL-IN løsning der passer til jeres virksomhed, ressourcer og ønsker.

 

#arbejdsmiljøibalance #internarbejdsmiljøressource #godtarbejdsmiljø