Hvad kan vi hjælpe med?

Arbejdsmiljø nu og i fremtiden

Ét er hvad der sker lige nu og hvor fokus er på nuværende tidspunkt, men hverdagen kommer igen. For mange vil det opleves som et lyntog, der hurtigt kommer gennem perronen og hvor du hurtigt skal komme med ombord, hvis du vil sikre ikke at miste bagagen på vejen og i farten. Det er derfor vigtig at holde fast, selv i den tid vi er i NU.

Meget arbejdsmiljø kan heldigvis klares på distancen, hvilket mange af vores ALL-IN kunder nyder godt af i denne tid. Nogen gange kan vi bande den elektroniske tidsalder langt væk, særligt når det går ned elle ikke vil so vi vil. Lige nu er alt den elektronik guld værd og mange oplever, hvordan en hjemmearbejdsplads pludselig kan gøre en forskel, hvordan Skype og lignende kan bringe folk visuelt sammen og hvordan vi finder andre kreative løsninger, til at få løst de opgaver og udfordringer vi står med.

For mange er det en prøvelse og helt nyt at skulle arbejde på denne nye måde, for andre er det en leg.

Som leder er det vigtigt, at have øje for at alle trives i denne nye situation og at arbejdsforholdene er på plads både fysisk og psykisk, uanset hvor dine medarbejder arbejder fra.
Vi ved, at den tid vi alle er i lige nu, kræver ekstra ressourcer hos både ledere og arbejdsmiljørepræsentanter. Det gælder både hos vores loyale kunder og i mange andre virksomheder.

Til alle jer der er ved at gå ud af jeres gode skind ift. at håndtere arbejdsmiljøarbejdet, samtidig med at det primære fokus er på den daglige drift, medarbejdere der er sendt hjem og alt det andet, der er fulgt med dette corona-kaos – I skal bare vide, at vi er her for jer og vi er ikke længere væk end et telefonopkald eller en mail.

LIGE NU er det vigtigt, at vi alle støtter og hjælper hinanden. Derfor giver jeg lige nu gratis rådgivning og vejledning, hvis du har brug for det.
Ring eller skriv, så afsætter jeg 15 minutter til at hjælpe dig.

Følg vores blog og hent løbende inspirerende materiale, tanker og gode værktøjer ift. trivsel, stress og arbejdsmiljø – helt gratis – fra mig til dig 🙂

Husk at livet går videre selvom verden lige nu går i stå. For hver dag der går, går vi også en lysere tid i møde og inden vi ser os om, er vi på den anden side af alt det corona-virak.

Pas på dig selv og hinanden 🙂