Vi tager socialt ansvar

Som en del af vores CSR-politik indgik vi for en del år siden et partnerskab med Jobcenteret Slagelse.

Her igennem tager vi bl.a. ansvar for, at hjælpe borger ud på arbejdsmarked igen. Det kan være særligt udsatte borgere, borgere der af en eller anden grund, er havnet uden for arbejdsmarked og som gennem kortere eller længere tid, har haft svært ved at finde sin plads på arbejdet igen.

Gennem årene har vi haft en del borgere i praktikforløb, i korter og længere perioder, hver gang med en sparing og støtte, for at hjælpe den pågældende op på rette spor igen. Nogen har haft svære psykiske udfordringer og andre har været havnet uden for arbejdsmarked på grund af længere tids sygemelding som blandt andet stress, og har måske med baggrund heri ikke troen på, at de kan fungere på et arbejde igen.

Alle som vi har haft fornøjelsen af at arbejde med, har fundet troen på sig selv og mulighederne for arbejde igen, nogen er endda kommet i ordinært arbejde efterfølgende. Det er altid en fornøjelse, at se et menneske blomstre op, få troen på sig selv igen og styrken til at arbejde.

Vi har alle et ansvar og skal hjælpe hvor vi kan, stort som småt, og så skal vi tænke på, at dem vi hjælper er mennesker som os selv. Mennesker som har været uheldige og har været i situationer, hvor deres liv for en perioden har spændt ben for dem og virkeligheden er, at det kan ramme os alle.

Vi har alle et behov for at kunne gøre en forskel og være en del af noget større, det er drivkraften for vores medlemsskab af Partnerskabsnetværket i Slagelse.