Tag temperaturen på jeres arbejdsmiljø

For at vinde i kunder, markedsandele m.m. skal danske virksomheder være mere innovative og effektive. Innovation og effektivitet kræver motiverede medarbejderne og et godt og udviklende arbejdsmiljø. Hvornår har i sidst taget temperaturen på, hvordan arbejdsmiljøet kan forbedres hos jer? Et godt og effektivt arbejdsmiljø kan ses på bundlinjen.

Jeg kan levere en uafhængig vurdering af jeres arbejdsmiljø. Det giver overblik over status og belyser handlemuligheder for at forbedre arbejdsmiljøet samt de områder der til fulde lever op til lovgivningen. Med en baggrund som leadauditor og mere ned 25 års arbejdsmiljøerfaring kan jeg helt sikkert også hjælpe jer videre.

I får en kortlæggende rapport, som kan være udgangspunkt for det strategiske arbejdsmiljøarbejde i virksomheden.

Jeg arbejder og rådgiver med/om arbejdsmiljø fra forebyggelse, over dokumentation og håndtering af psykisk arbejdsmiljø herunder stress og trivsel på arbejdspladsen.

Et godt arbejdsmiljø er mange ting, og noget af det starter hos os selv.

Ofte har vi så travlt på arbejdet, at vi glemmer de små tjenester og gestusser, der kan gøre dagen bedre for både vores kollegaer og for os selv. Det kan vi let gøre noget ved og opnå en ren win-win situation, så hvorfor ikke gøre noget allerede i dag? 🙂

Så har du mod på en lille udfordring? – prøv at gøre en kollega en tjeneste i løbet af ugen.
Det kan være en stor eller lille tjeneste eller gestus – alt fra at hente kaffe med, til at give input til en opgave eller projekt eller prøv at give uventet ros og anerkendelse.

Kom et skridt foran konkurrenterne, styrk innovationen og effektiviteten, og skab et endnu bedre arbejdsmiljø. Ring til mig på 21621176.

En god arbejdslyst til dig. 🙂