Stresshjælp – vejen til livskvalitet

Oplever du en hverdag der efterhånden er mere negativ end positiv? Er bægeret halv tom frem for halv fyldt?
så er det måske værd at overveje, om du kan være blevet ramt af stress.

Op mod 12% af os, rammes af alvorlig stress og hvert år dør op mod 1400 med baggrund i stress.  Stress og symptomer på stress skal tages alvorligt. Ubehandlet stress udløser over halvdelen af alle depressioner og angstlidelser ifølge Stressforeningen.

Undgå at være et tal i statistikken, tag hånd om din stress.
Få hjælp til stresshåndtering, som forebyggende indsats på arbejdet eller som stressbehandling uanset om det er gennem arbejdet eller privat.

Herunder kan du se et uddrag af en, af de mange kundeudtagelse jeg løbende får fra mine kunder.

“At opsøge Britta, har helt klart været én af de bedste ting, jeg har gjort for mig selv.
Årsagen til min stress samt alle de fremtidige værktøjer til at undgå stress, ville jeg ikke have været bevidst om, hvis jeg ikke havde opsøgt Britta. Jeg er også overbevist om, at jeg er kommet hurtigere ud af min stress pga. den fantastiske hjælp jeg har fået til det.

Da jeg startede mit forløb, havde jeg på ingen måde troet , at jeg 2,5 måned efter, ville være i stand til at tænke klart og rationelt, samt tage aktion på min situation, og have mod til at ændre min jobsituation, hvis det ikke var for Britta og den støtte og opbakning jeg har fået.

Jeg kan kun anbefale andre stressramte, at søge hjælp hos en stresscoach – Britta :).
Tusind tak for al den hjælp, støtte og opbakning – Britta!”

Se flere udtagelser både fra erhvervssiden og privat og lad dig inspirere – stresshjælp er vejen til livskvalitet.