Klogere til kaffen – din næste medarbejder

Vi sætter fokus på din virksomheds næste rekruttering.

Vær sikker på, at din næste medarbejder er den rigtige – og at du er den rigtige for medarbejderen.
Der er gang i hjulene overalt i Danmark. Men der er faktisk ekstra meget fart på her på Vestsjælland. Det betyder, at mange virksomheder står overfor at skulle ansætte nye medarbejdere.

For nogle virksomheder kan det være svært at finde den rette. For andre er udfordringen, at man skal til at finde en profil, der ikke ligner dem man har i forvejen, fordi det er en ny type opgaver der skal løses.
Under alle omstændigheder er det både dyrt og unødvendigt at gøre det forkert. Og når du først har fået kontakt til den rigtige medarbejder, gælder det om at kunne vise, at din virksomhed er den rette for medarbejderen. Det kan du blandt andet gøre ved at vise, at der er styr på ansættelsesforholdene og at der står en god kollegagruppe klar til at tage imod.

På Klogere til Kaffen sætter vi denne gang fokus på din næste rekruttering. Med vores eksterne eksperters input, får du en række anvendelige værktøjer som du kan tage med hjem og gøre brug af med det samme. Arrangementet er tilrettelagt, så der er noget at tage med hjem både for dig, der ansætter for første gang og for dig, der skal udvide medarbejdergruppen.

Du vil gennem arrangementet høre om den gode ansættelse gennem Jane Borre, styrken ved forskellighed gennem Henrik Hjørnevik og de arbejdsmiljøkrav der følger med ved ansættelse mig undertegnede. 🙂

Glæder os til også at se dig. 🙂