At have menneskeliv på samvittigheden

At arbejde med og gøre en positiv forskel for andre mennesker, er noget der har stor betydning for mig.

At møde mennesker med de udfordringer, de nu har med i bagagen og vide, at en åben, ærlig og nærværende samtale kan få stor betydning for deres videre vej, er jeg altid opmærksom på.

Det varmer mit hjerte at se og høre om de positive forandringer de mennesker jeg møder foretager og hvordan de kommer videre i deres liv, fri at de negative/ødelæggende tanker, handlemønstre m.m., som de kom til mig med i første omgang.I går sad jeg tilfældigt og fik trykket over på et program på TV3 – “gennemsnitlig død – dødsønsker” og så en af mine tidligere klienter fortælle om sine selvmordsforsøg. i programmet fortæller Martin om den betydning, det har haft for ham, at mødes med mig, og hvordan det har ændret hans liv. Martin arbejder i dag som misbrugskonsulent og holder foredrag om sit tidligere misbrug og selvmordstanker. I udsendelsen omtaler Martin mig som terapeuten fra Slagelse. du kan se tv-klippet her, og hans udtagelse om hans og mit samarbejde er ca. 6:30 min. inde i klippet.

Du kan læse flere af mine kunders udtagelser fra min hjemmeside under erhverv og privat.

Tak til Martin for at dele sin historie med alle os andre.

Jeg har Martins accept til at omtale ham her.

Vil du høre hvordan jeg kan hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte mig. Hellere i dag end i morgen 🙂

Hilsen

Britta Olsson

Balance